Guns N` Roses записаха нов албум

2014-06-13 11:00:00
Guns N` Roses записаха нов албум
Снимка: Reuters

Guns N' Roses е една от емблематични те групи в рок музиката. Тя е създадена в Лос Анжелис, Калифорния през 1985 година. Най-продаваният им албум е "Appetite for Destruction", който достига зашеметяващата цифра от 38 милиона продадени копия по света. След 1993 година бандата прекратява работата си, докато през 2008-а година не се завръща отново на рок сцената с албума “Chinese Democracy".

 

 

Настоящият състав на групата включва — Axl Rose — емблематичният вокалист, който застава и зад пианото, Dj Ashba — атрактивният и много талантлив китарист, Tommy Stinson — бас китара и беквокали, Dizzy Reed — кийборд, пиано, синтезатор и беквокали, Ron “Bumblefoot" Thal — китара, Chris Pitman — кийборд и беквокали, Richard Fortus — китара, Frank Ferrer — барабани и перкусии.

 

Припомняме, че само преди години група посети България за първи път. Концертът им беше част от двудневния рок фест "Sofia Rocks", на който групата показа невероятно шоу и зарадва всичките си фенове с двучасово шоу. Всички присъстващи чуха както емблематичните парчета на групата, така и тези от новия албум.

 

И като стана дума за албум имаме радостна новина за всички фенове на Guns N' Roses, тъй като фронтменът на групата Axl Rose оповести, че групата е приключила работата си по новия албум и съвсем скоро той ще бъде на пазара. Все още не се издава точно време, но мнозина смятат, че това ще стане или в края на 2014 или в началото на следващата 2015 година.

 

"Записахме доста неща преди Chinese Democracy. Работихме над доста от тези парчета, написахме няколко нови. Общо взето, вече имаме втората част на Chinese Democracy. Всичко е готово", каза Аксел Роуз.

 

Сред другите подробности, които разкри звездата беше новината, че бандата готви и друго издание — ремикс албум на Chinese Democracy. Музикантът не пропусна и да се изкаже по повод на слуховете, появили се през май, които гласяха, че бандата планира "да се пенсионира". Axl и останалите от Guns N' Roses окачествиха тази информация като "пълни глупости".

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия