Trevor Moss & Hannah-Lou се присъединяват към концерта на Тори Еймъс

2014-06-15 00:14:00
Trevor Moss & Hannah-Lou се присъединяват към концерта на Тори Еймъс
Снимка: Reuters

Ето, че вече с радост посрещаме лятото, а с него и още множество възможности за културен живот. Да, сезонът на концертите в България определено е лятото, тъй като за поредна година сме свидетели на поредната доза убийствени концерти, с които ще бъде залети именно в този период.

 

 

В рамките на само 2 месеца ще бъдем обсипани с музикални събития, кое от кое по-изкусителни и привлекателни. Съвсем скоро рок титаните и Iron Maiden ще забият в Арена Армеец, след тях пък ни чака един по-различен, но също толкова изкусителен Sofia Rocks, на който ще видим The Offspring, 30 Seconds To Mars, Skillet и още много. Да не забравяме, че през юни ще станем свидетели на първия фестивал на цветовете в България. След тези анонси, мнозина си мислеха, че музикалните събития за година са свършили, но това далеч не е така.

 

Поредното доказателство за това е новината, че нежната представителка на алтернативния рок Тори Еймъс пристига в родината ни. Повод за визитата й е новият албум на изпълнителката, носещ името Unrepentant Geraldines. Той ще бъде чут от всички български фенове на 20 юни 2014 г. в Зала 1 на НДК, където американската легенда ще докаже, че определението на списание Rolling Stones „един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света” не е случайно.

 

50-годишната жена с дух на 20-годишно момиченце завладява всички с мощния си глас и виртуозното си изпълнение на пиано, които след по-малко от месец ще могат да видят и българските фенове по време на живото й изпълнение в София. Това обаче не е всичко, тъй като звездата е избрала да гостува в столицата ни, заедно със свежото британско дуо Trevor Moss & Hannah-Lou, които обещаха, че ще подготвят публиката за една приказна музикална вечер.

 

Рок дуо всъщност са съпруг и съпруга. Британците, част от разпадналата се банда Indigo Moss, имат зад гърба си три студийни албума: едноименният Trevor Moss & Hannah- Lou, Quality First, Last & Forever! и La Ferme De Fontanaille. Последният е реализиран изцяло от собствената им звукозаписна компания Anglophone Recording Company, вдъхновен от спокойния живот извън големия град. Албумът е записан във ферма по време на пътешествието на рок дуото с техния кемпер във френските провинции.

 

Билетите за дебютния концерт на Тори Еймъс в София са в продажба на промо цени от 40, 50 и 60лв. в зависимост от разстоянието до сцената. VIP билети в Оркестрината и първите редове в блок 3 и 4 пък са на цена 90лв/100лв. Може да ги намерите в Билетен Център на НДК, online и в цялата страна в мрежите на Еventim.bg /Germanos, Picadily, OMV, Техномаркет и др/ и Ticketprotal.bg /книжарници Booktrading, Office 1 и др.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия