Imagine Dragons с нов албум и песен към Transformers: Age of Extinction

2014-04-29 19:34:00
Imagine Dragons с нов албум и песен към Transformers: Age of Extinction
Снимка: Reuters

Imagine Dragons е една от най-популярните алтернатив рок групи в последната година. Те успяват да пленят с невероятното си звучене милиони, благодарение на които албума им Night Visions достигна златен статус по продажби, рилийзът се закова на първо място в чарта на Billboard за рок и алтернативни албуми и прекара 22 седмици в Top 200 на престижното списание. Night Visions дебютира под номер 2 с продадени над 83 000 копия, което е най-доброто постижение, регистрирано от медията от май 2006 насам.

 

 

Младата група, която придоби своята популярност едва през септември на 2012 година вече може да се похвали с наистина впечатляващи отличия, сред който най-силно изпъкват American Music Award for Favorite Alternative Artist и Grammy Award for Best Rock Performance ("Radioactive").

 

Сериозните отличия само ги амбицират да продължат невероятната си работа, благодарение на която ще ощастливят милиони фенове. Само преди дни стана ясно, че групата е вече в студио и усилено работи по новия си албум, който се очаква да продължи в същата посока, както предишния и същевременно да покаже нова порция невероятни хитове.

 

Информацията идва от социалната мрежа Twitter, където музикантите от Imagine Dragons с кратко и ясно съобщение, успяха да развълнуват мнозина и взривявайки феновете си, заявиха: "Ден първи в студиото. Никога не сме се чувствали по-добре."

 

Все още няма информация кога точно можем да очакваме на пазара новата порция от невероятни хитове, които са ни подготвили момчетата, но факта, че вече са в студиото и записват, е повече от радостен. Едва ли има някой, който не е чувал Radioactive и след това да замълчал. Песента притежава онова магично звучене, което те кара да я тананикаш ден и нощ.

 

Любопитна подробност е, че, групата ще вземе участие и в един доста очакван от предимно младата публика филмов проект. След като през 2013 година групата записа песента Who We Are към кино епоса The Hunger Games: Catching Fire (Игрите на глада: Възпламеняване), то сега те, заедно с композитора Стийв Яблонски ще работя по саундтрака и на предстоящия Transformers: Age of Extinction.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия