Актьорът Брад Пит ще снима филм за "Анонимните"

2014-04-03 15:45:00
Актьорът Брад Пит ще снима филм за
Снимка: Reuters

Актьорът Брад Пит и неговият продуцентски екип имат намерение да направят филм за изобличаването на изнасилвачи на гимназистка от хакер от „Анонимните”, предаде ДПА.

 

 

„Plan B Entertainment” е купила правата върху статията „Анонимните срещу Стойбенвил”, която бе публикувана от сп. Rolling Stones. В нея става въпрос за хакера Дерик Лостътър, който е изобличил прикриването на няколко гимназиални футболисти, изнасилили 16-годишно момиче. Благодарение на неговите разкрития са повдигнати обвинения срещу ръководителите на гимназията и изнасилвачите.

 

Въпреки че Лостътър е помогна на полицията, има вероятност и срещу него да бъде повдигнато обвинение. Хакерът може да бъде осъден на до 20 години затвор, защото е проникнал в частни компютри. В същото време изнасилвачите са застрашени само от 1 година затвор.

 

Този проект ще бъде първият за Брад Пит и продуцентския му екип, откакто спечелиха Оскар за филма „12 години в робство”. Те работят още върху продължението на „Z-та световна война” и биографията на Мерилин Монро.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SHPAIdURmeN
преди 10 години

Леле съгражданино страшно добра асоциация (yes) :D

Didko_Beats
преди 10 години

Каква е тая смотаната прическа ? ... С дългата коса поне приличаше на човек , а пък сега остриган като селско магаре ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия