Спенс продължава да се гаври с Криско (+ видео)

2014-03-27 15:07:00
Спенс продължава да се гаври с Криско (+ видео)
Снимка: YouTube

Рапърът Спенс е хванал „на подбив” по-младия си колега Криско и засега няма намерение да спре се гаврите по негов адрес. Преди известно време той представи песента си „Кисело диско”, в която пее основно за творчеството на Криско, за неговата сексуална ориентация и за майка му, която „не е ухаела на аборт” преди 25 години.

 

Ето, че вече е факт и видеото към парчето. Интересен факт е, че идеята за клипа е на съгражданин на Криско, което според Спенс не е случайно и съдбата има пръст в тази работа.

 

Въпреки обидното отношение от страна на Спенс, младият изпълнител не отвръща на атаките му и към момента войната е еднопосочна.

 

SPENS feat. ЦВЕТИ РАДОЙЧЕВА - КИСЕЛО ДИСКО:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kaRamella
преди 10 години

ХАХХАХХА НА ДИС-ОВЕТЕ НЕ ИМ ЛИ МИНА МОДАТА. ХОРА БЕЗ РЕЙТИНГ МНОГО :) Но когато някой има, канят го навсякъде, прави тракове за други става мишена за абс.всички .

Didko_Beats
преди 10 години

И двамата не ме интересуват , но такива провокативни скандали обикновено ги правят тея дето нямат ко да кажатТакава музика като поп-фолка и рапа гледат само как да се подиграват на някого или да стане някои скандал ... Ето защо такава музика много много не е ''модерна'' напоследък ПП: Много ми стана интерсно в една част от клипа - там където криско казва че не може да пее ... тоя Спен пък да не пее по хубаво? xD

G3GaSa
преди 10 години

Lol-Хахаха, lmaoooТочно-Точно-Така-Трябва-Да-Го-Правят."-_-"Ей-Дриско-какво-е-това-кисело-диско<>?<^_^>?<>


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия