Появи се финалният трейлър на „Невероятният Спайдърмен 2″

2014-03-21 14:16:00
Появи се финалният трейлър на „Невероятният Спайдърмен 2″
Снимка: outnow.ch

Историята на Спайдърмен, ще бъде експлоатирана още веднъж и в това няма нищо лошо. Все пак сме свидетели на една друга обновена поредица, която определено беше далеч по-добра от предшественика си. Да, правилно се сещате, говорим за Батман на Нолан, който успя да влее малко повече реалистичност и интерес във филмите. Формулата е успешна, ако бъде правилно приложена, дано и хората стоящи, зад новия филм за човека паяк успеят да се възползват от нея.

 

 

Съдейки по първия филм, то нямаме повод за никакво притеснение, тъй като той бе повече от перфектен. Въпреки, че знаехме всяка една малка подробност от развитието на сюжета, някакви бяхме пленени от случващото се и с интерес изгледахме отново първите стъпки на Паркър, който този път далеч по-реално и близко до реалността се превърна в Спайдърмен.

 

Приключенията му обаче далеч не са свършили, защото живота на всички е в опасност, след като се появява нов злодей — Електро, в чиято роля ще влезе не кой и да е, а Джейми Фокс. Заедно със злодея ще се появи и Хари Осборн, изигран от Дейн Де Хан. Това обаче далеч няма да е всичко, тъй като Спайдърмен ще открие нови детайли от своето минало, а какво ще се случи с пламналата между него и Гуен любов, предстои да разберем.

 

В актьорския състав отново ще видим Андрю Гарфийлд, който даде едно по-различно лице на комиксовия герой. Неговата любима ще бъде изиграна отново от Ема Стоун, а други имена, които правят впечатление са Пол Джамати, Фелисити Джоунс, Сали Фийлд и Мартин Шийн.Режисьор на мащабната продукция е Марк Уеб, а със сценария е изготвен от забележителните Алекс Курцман, Роберто Орси, Стийв Дитко.

 

Любопитна и не чак толкова радостна подробност е, че филма ще бъде разпространен в популярния 3D формат, който обаче невинаги има положителен ефект. Надяваме се „Невероятният Спайдърмен 2″ да бъде един от онези филми, които да изпъкне сред останалите невзрачни 3D продукции и да ни върне вярата в интерактивната технология.

 

Какво обаче ще се случи предстой да разберем на 18 април 2014 година.А до тогава може да се подготвите за него с последния трейлър, който Sony Pictures сподели с всички само преди филм. Трейлърът е наистина добър, дали и филма няма да е също толкова интересен? Какво мислите?

 


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия