Алекс Мика идва в България

2014-03-20 10:02:00
Алекс Мика идва в България

На 28 март нощният живот на София ще стане още по-очарователен. Един от най-хитовите денс изпълнители  пристига в България за участието си в клуб Енигма. Много настроение, приятни изненади и горещи хитове са само малка част от това, на което ще се насладят всички гости. Участието им в клуб Енигма ще се превърне в гранд събитие и ще отбележи стартa на новия пролетен парти сезон в столицата.

 

Алекс Мика е едно от най-големите открития за румънската и източно - европейската денс музика. Истинският му удар несъмнено е появата на "Dalinda", чийто клип има повече от 70 милиона гледания в YouTubе само за 10 месеца. За младия и талантлив изпълнител на 1ArtistMusic следват множество концерти и участия в препълнени клубове с танцуващи хора в ритмите на едни от най-запомнящите се и завладяващи хитове: "Breathe", "Maria Maria" и "Dora Dora".

 

Събитието на сезона се промотира успешно в единадесет страни. Денс студио Deja Vu с хореограф и продуцент Констанция Терзиева ще подгреят участието на хитовия Алекс Мика. В официалната си Facebook страница Алекс споделя, че очаква с нетърпение срещата си с българските фенове.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия