Защо приятелката на Мик Джагър сложи край на живота си?

2014-03-18 12:58:00
Защо приятелката на Мик Джагър сложи край на живота си?
Снимка: Reuters

Приятелката на Мик Джагър – дизайнерката Лорън Скот, бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк, съобщи Франс прес. Музикантът е шокиран от случилото се.

 

Въпреки че все още информацията не е потвърдена, говори се, че Лорън Скот сама е сложила край на живота си. Тя е била намерена обесена в апартамента си от личната й асистентка. Към 08.30 сутринта Скот й се обадила и я повикала у дома. Когато асистентката пристигнала, тя намерила Лорън обесена. Открито е и предсмъртно писмо, в което са посочени причините за самоубийството.

 

Лорън Скот започва кариерата си като модел, а след време става дизайнер. Тя облича известни личности като Никол Кидман, Пенелопе Круз и Анджелина Джоли. През 2006 година представя собствената си модна марка.

 

70-годишният Мик Джагър е заедно с 49-годишната Скот от 2001 година, след като официално се разведе с Джери Хол. Той има многочленно семейство – 7 деца от 4 жени. Певецът добива популярност като вокалист на рок групата The Rolling Stones. Той е техен вокал вече 50 години, а от 1985 година започва солова кариера. Носители е на Златен глобус. Мик Джагър е посветен в рицарство от принц Чарлз през 2003 година.

 

В момента вокалистът на The Rolling Stones е на турне в Австралия. Заради внезапната смърт на Лорън Скот, групата е отменила първия си концерт в Пърт, с който в сряда трябваше да започне турнето им.

 

Защо Лорън Скот е решила да сложи край на живота си?

 

В някои медии излезе информация, че приятелката на Мик Джагър е тънела в дългове, не била в състояние да плаща на персонала и сътрудниците си и дължала на кредитори около 6 000 000 долара.

 

Според друга информация дизайнерката и вокалистът били разделени от известно време. Скот се оплакала на свой близък приятел, че фронтменът на The Rolling Stones я зарязал и че след връщането му от турне ще си търси ново място за живеене. Членовете на рок групата отрекоха тази информация и казаха, че двамата са били заедно и не са имали намерение да се разделят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
*Shine*
преди 10 години

Това е такъв шок за хората, които ги намират самоубийците...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия