"Под прикритие" се готви да превземе нови върхове

2014-03-24 15:30:00
Снимка: podprikritie.bg

"Под прикритие" е сериалът, които вдигна изключително високо летвата в тази индустрия и показа, че в България могат и се правят актуални продукции, които пленяват зрителския интерес. Талантливият екип, съчетан с последните подходи в киното даде невероятен резултат и продукцията стана най-гледания български сериал, не само у нас, но и в чужбина.

 

 

Вдъхновен от изключителния шедьовър на Скорсезе — "От другата страна", "Под прикритие" до голяма степен интегрира идеите му, като се стреми те да бъдат така обработени, че да отговарят на българската действителност. Явно формулата е проработила, защото историята за момчето от Люлин, което е полицай под прикрие в мафията, успя да плени изключително голям брой зрители, които с нетърпение очакват всеки нов епизод.

 

И докато ние се радваме на приключенията на Джаро, Мартин, Иво Андонов, Куката, Попов и останалите герои, то третият сезон на продукцията получи невероятно признание и ще участва във фестивала Detective FEST.

 

Събитието ще се проведе между 16 и 20 април в руската столица Москва, където българския представител ще бъде в компанията на най-добрите детективски и криминални продукции. Изданието на фестивала е шестнадесето поред, а мотото му е "Борбата срещу престъпността и тероризмът е международна отговорност!"

 

Припомняме, че "Под прикритие" триумфира и на наградите на Jameson. Успешната продукция успя да си спечели общо 7 статуетки, сред които най-важните — две отличия за Най-добър сериал на годината — според мнението на публиката, както и на журито, съставено от журналисти, блогъри и киномани.

 

Захари Бахаров пък скромно отмъкна още три приза, спечелвайки в категориите "Лошото момче на България", "Най-запомняща се реплика" и "Най-гореща двойка" заедно с Милена Николова-Миленита с екранните си изяви като Иво и Ади.

 

Пожелава успех на българския сериал и се надяваме успеха му да продължи и с настоящия четвърти сезон. А вие фенове ли сте на "Под прикритие"?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

@fuzzybuzzyДопреди малко харесвах теб, вече не.Френските и английските филми са добри.

fuzzybuzzy
преди 10 години

@papugai Чудя се на теб някога нещо в този живот допадало ли ти е поне мъничко ?!?

papugai
преди 10 години

Сякаш някое бебе е измислило заглавието, не може да ходи, но щяло да лети.Преди да превземе тия върхове, ще трябва да изплува.Хвалят се, че бил излъчван в 66 държави, но пропускат малката подробност, че 60 от тях са в Ю. Америка и се гледа по AXN LA, който може да се похвали с около 100к зрители.Скучен/краден сценарий, некадърни актьори, неуки режисьори, а за сценариста Куката е трудно да се намерят думи, които да не са забранени за непълнолетни.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия