Lady GaGa шокира за пореден път - обля се с повръщано

2014-03-14 10:18:00
Lady GaGa шокира за пореден път - обля се с повръщано
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Lady GaGa няма намерение да спре с провокативното си поведение. На фестивала Саут бай саутуест в САЩ тя имитира, че се пече на шиш като прасе, като накара танцьорите си да я намажат със сос за барбекю, след което се покри с ... повръщано, съобщи Асошиейтед прес.

 

Целта на това, което е направила певицата, е да „провокира и вдъхновява“.

 

 

В номера на Lady GaGa участва и Мили Браун, което се е специализирала да рисува по този начин. За целта тя изпила бутилка с неоновозелена течност, след която я повърнала върху певицата, докато тя свирела на барабан.

 

"Обичам феновете си, защото винаги ме оставят да бъда себе  си и не ги е грижа какво казват другите", сподели Lady GaGa.

 

Малко след това тя изпя мрачната си песен „Dope“. По време на изпълнението й певицата сподели, че е много по-лесно човек да бъде себе си, отколкото да си слага маска и да се прави на такъв, какъвто не е. Хората не бива да се преструват, че харесват неща, които не харесват и да правят неща, които не искат. Хората трябва да бъдат себе си, това ги прави единствени и неповторими!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sofityoy
преди 10 години

Много харесвам Гага,защото по един извратен начин тя ми допада с щуротията си,но напоследък направо блафира!Дано се осъзнае,защото нейното вече на нищо не прилича...де да беше това мнение само мое...

Didko_Beats
преди 10 години

Честно казано вече каквато и простотия да измисли няма да очарова по какъв и да е начин ...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия