Аrch Еnemy отново идват в България

2014-03-18 17:30:00
Аrch Еnemy отново идват в България
Снимка: facebook

Ето, че вече с радост посрещаме пролетта, а с нея и още множество възможности за културен живот. Да, сезонът на концертите в България определено е края на пролетта и началото на лятото, тъй като за поредна година сме свидетели на поредната доза убийствени концерти, с които ще бъде залети именно в този период.

 

 

В рамките на само 3 месеца ще бъдем обсипани с музикални събития, кое от кое по-изкусителни и привлекателни. Всичко започна с анонса на Aerosmith, след това разбрахме, че на родна сцена ще се подвизават и The Offspring заедно с 30 Seconds To Mars, а на всичкото от горе и Iron Maiden ще забият в Арена Армеец, а пък през юни ще станем свидетели на първия фестивал на цветовете в България. След тези анонси, мнозина си мислеха, че музикалните събития за година са свършили, но това далеч не е така.

 

Поредното доказателство е новината, че шведските машини Аrch Еnemy се завръщат, за да сринат столицата из основи. Членовете на групата са били в банди като Carcass, Armageddon, Carnage, Mercyful Fate, Spiritual Beggars, и Eucharist, което категорично заявява, че ще ни покажат невиждано шоу, което не трябва да пропускате.

 

Angela Gossow, Michael Amott, Nick Cordle, Sharlee D'Angelo и Daniel Erlandsson обещават да зарадват своите фенове с огромна порция любими хитове и тежка музика и поле за изява на танцувални и несъгласувани движения, като приветстват всички, при които всяка част от тялото им се бори за независимост да покажат невероятните си движения. С две думи, очаквани наистина голям купон.

 

Събитието ще се проведе на 25 май в софийския клуб "Mixtape 5". Новината за точното място и време бе публикувана в личната фейсбук страница на китариста на групата Майкъл Амот. Тази пролет бандата стартира поредното си турне, което освен България ще обхване и още няколко балкански държави — Румъния, Турция и Словакия.

 

Бандата е позната на българската публика, тъй като това няма да бъде първото и посещение в страната ни. Припомняме, че Аrch Еnemy свириха на Kavarna Rock Fest през 2011 г. и още тогава намериха силна подкрепа в лицето на силните овации на българската публика.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия