Бийбър отново заедно със Селена Гомез

2014-03-17 17:33:00
Бийбър отново заедно със Селена Гомез
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър е един от изпълнителите, които е слави с доста противоречива репутация. Младият изпълнител успя да се възкачи до световната сцена, започвайки от видеопортала YouTube. Всичко това ми донесе огромна сума от върли фенове, готови да пожертват живота си в името му. Най-изненадващото обаче се оказа, че също толкова много са анти феновете му, който показаха доста по-голяма активност, поради което мнозина от нас имат доста противоречива представа за звездата.

 

 

Колебанието бе допълнено и от новината, че Бийбър се отказва от успешната си от финансова гледна точка музикална кариера, като няма да забрави напълно музиката, , тъй като според него тя е част от живота му и едва ли би могъл да живее без нея. Същото важи и за ролята му като творец, а не бива да подценяваме и факта, че държи да забавлява хората с таланта си, но този път вместо микрофон, Бийбър обеща да застане над диджейския пулт.

 

Изненадата, която предизвика тази новина, колкото и голяма да е, не може да се сравни с тази, която всички изпитаха, когато разбраха, че Бийбър е скъсал с красавицата Селена Гомез. Тяхната връзка бе емблематична за мнозина тийнейджъри, които умираха от щастие, че идолите им са заедно.

 

Явно щастливи са били не само те, а и самите звезди, тъй като се появи видео в интернет, което показва, че. Селена и Бийбър са заровили томахавките и са забравили за всички лоши моменти от връзката си, като единствено, което си спомням и им липсва са онези приятни моменти, които повечето от нас класифицират като интимни.

 

С такова впечатление оставаме от видеоматериала, в който се вижда как младите влюбени демонстрират мръсни секси танци в репетиционна в Остин, Тексас, докато за фон звучи песента Ordinary People на Джон Леджънд.

 

Ако не ни вярвате, то може да хвърлите едно око на клипа, който е достатъчно красноречив:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия