Какви искат Анджелина Джоли и Брад Пит да станат децата им, като пораснат?

2014-03-10 12:31:00
Какви искат Анджелина Джоли и Брад Пит да станат децата им, като пораснат?
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли и Брад Пит са известни с любовта към децата. Звездното семейство се радват на шестте си деца и задоволяват всеки техен каприз. Бранджелина прекарват цялото си свободно време в компанията на 12-годишния Мадокс, 10-годишния Пакс, 9-годишната Захара, 7-годишния Шайло и 5-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

 

 

За момента Анджелина Джоли и съпругът й не окуражават по никакъв начин децата им да станат актьори, защото според тях това е неблагодарна професия. Те нямат нищо против да изпълняват епизодични роли и да са заедно с тях на снимачната площадка, но не и да бъдат актьори. 5-годишната Вивиан има епизодична роля във филма „Господарка на злото“.

 

Актрисата сподели, че големите деца я харесват, но малките се плашат от нея. Във филма „Господарка на злото“ Анджелина Джоли е имала нужда да си партнира с някого, когото наистина я харесва, затова се спряла на Вивиан, която тогава била на 4 годинки.

 

Преди време Пакс се уплашил много, когато видял майка си гримирана като вещица. Той се стреснал толкова много, че избягал от нея. Анджелина решила, че той се шегува и затова тръгнала да го гони. Когато видяла сълзи в очите му, тя разбрала, че той наистина е уплашен. Наложило се да свали част от грима си, за да успее да го успокои.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия