Скарлет Йохансон чака дете

2014-03-07 19:28:00
Скарлет Йохансон чака дете
Снимка: Reuters

Преди дни се състоя едно от най-важните събития в света на киното — церемонията по раздаване на наградите на Американската академия за филмово изкуство, по-известни с името Оскари. То беше наистина невероятно, тъй като водещата Елън показа невероятен талант и превърна наглед скучното раздаване в наистина интересно шоу.

 

 

Ето че не е минала и седмица и нова сензация разтърси киноиндустрията. Известната актриса Скарлет Йохансон, която неведнъж бе определяна за най-секси жена на годината, според различни класации, е на път да стане майка.

 

Актрисата впечатлява не само с красотата си, но и с невероятна си талант, доказателство, за който са множеството и невероятни изпълнения във филми като "Престиж", „Изгубени в превода“, „Любовна песен за Боби Лонг“, „Момичето с перлената обица“, „Нани“, „Другата Болейн“ и "Вики, Кристина, Барселона".

 

Скарлет може да се похвали и с не малко награди, като сред тях най-силно изпъкват почетен "Сезар" за цялостна дейност, награда на БАФТА и номинация за Златен глобус за своето изпълнение в „Изгубени в превода“ (Lost in Translation) и „Момичето с перлената обица“ .

 

Да, колкото и невероятно да ви звучи, Йохансън, която последно се подвизаваше в невероятна лентата на Спайк Джоунз — Her, както и горещо очакваната Under The Skin, е бременна в петия месец.

 

Преди по-малко от седем месеца, през септември 2013, красавицата се сгоди с френския журналист Ромен Дурак, което на практика означава, че тя е забременя след по-малко от два месеца от както са заедно, което още веднъж потвърждава, че е наистина влюбена в Дурак.

 

Интересен факт е, че преди да се сгоди с Ромен, Скарлет беше омъжена за свой колега, известният Райън Рейнълдс. Всичко между тях обаче приключи през 2011, когато те официално се разведоха. След него последва кратка авантюра отново с актьор, като този път щастливецът бе Шон Пен.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия