Мила Кунис каза заветното "ДА", чака приказна сватба

2014-03-04 10:00:00
Мила Кунис каза заветното
Снимка: Reuters

Светът на звездите винаги е бил обект на интерес за мнозина от нас. Те не скриват своето желание да получат безброй любопитни подробности от най-личното и съкровеното в живота на всички онези техни любими известни личности. А такова въобще не липсва и всеки ден е изпълнен с множество различни обрати или пък логични последователности.

 

Такава е и сагата около влюбената двойка Мила Кунис и Аштън Къчър. Актьорите познати ни от съвместния им проект "That's 70 show" не от скоро са заедно и правят съвместни планове за бъдещето си. Преди време ви писахме за бъдещите планове на двойката изразяващи се в приказна сватба.

 

Идеята се появила, след като двамата бяха прекали известно време в английската столица, тъй като Мила снимаше новият си филм там. В резултат на прекараните няколко дни и усетили неповторимата, историческа и европейска атмосфера, актьорите били силно пленени от Великобритания и решили, че най-доброто място за сключване на любовния им съюз е именно там.

 

Според запознати източници, влияние при избора им оказала и сватбата на Кейт и Уилям. След като я видели, те мигновено решили, че искат нещо подобно за себе си. Скромна церемония, обхващаща само най-близките, разположена на някое красиво историческо място, като дворец. Всичко това в сърцето на Великобритания, създаващо усещането, че те са кралски особи от някоя приказка, е идилия, за която мнозина мечтаят, но малко могат да си позволят.

 

Единствената пречка пред тях до този момент беше бракът на Аштън с Деми Мур, който продължи 8 години (по документи) и от който двамата нямат общи деца. Ето, че преди дни Къчър получи дългоочакваното официалното анулиране на брака и побърза да направи предложение на новата си любима — Мила Кунис.

 

За целта актьорът се подготвил с красив пръстен с внушителен диамант, който в съчетание с безразмерната му любов успял да изкуши красивата украинка и съдейки по снимките в социалните мрежи тя е казала заветното "Да". Сега остава да проследим и логичното продължение, изразяващо се в реализиране на планираната приказна сватба.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия