Ясни са актьорите за новата версия на "Фантастичната четворка"

2014-02-28 15:00:00
Ясни са актьорите за новата версия на
Снимка: outnow.ch

Marvel e символ и гаранция за качество. Феновете на комиксите са наясно какво представлява Marvel, а за всички останали ще обясним, че това е компания, която издава комикси и продукти, свързани с изданията им. Спайдърмен, Железния Човек, Х-Мен, Върколака, Хълк, Капитан Америка, Деърдевил, Наказателя, Призрачния Ездач, Доктор Стрейндж са само малка част от имената на героите, които притежание на компанията.

 

 

Едни от най-емблематичните образи на студиото обаче си остават тези на Фантанстичната четворка. Едва ли ще се намери човек, който да не ги е чувал или виждал. Те са част от детството на милиони и поради тази причина приключенията на четиримата супергерои Мистър Фантастик, Невидимата жена, Нещото и Човекът — факла бяха за първи път пренесени на големия екран през 2005-та година.

 

За съжаление обаче продължението на филма се оказа доста слабо и интереса към поредицата спадна, поради което продуцентите решиха да възобновят цялата поредица, в която виждат изключително много потенциал от начало. Като, за да бъдат сигурни, че този път ще има промяна взеха решение да сменят изцяло актьорския състав.

 

Първият филм от новата поредица се очаква да тръгне по българските киноекрани през лятото на 2015-та година, а бюджета, с който разполага, е главоломните 150 милиона долара. Всичко това беше обявено още миналата година, но голямата тайна, която 20th Century Fox упорито и успешно пазеха бяха имената на актьорите. След почти 365 дни, в които любопитството ни постоянно растеше, ето че от студиото официално оповестиха звездите, които ще се въплътят в главните роли.

 

Избраниците на продуцентите са Джейми Бел, Майкъл Б. Джордан, Майлс Телър и Кейт Мара, които ще изиграят съответно Бен Грим (Нещото), Джони Сторм (Човекът — факла), Рийд Ричардс (Мистър Фантастик) и Сю Сторм (Невидимата жена).

 

Снимките на филма ще започнат след по-малко от месец в Батън Руж, щата Луизиана, като за отговорната позиция, режисьор на филма, е избран Джош Транк, който за първи път привлече вниманието на холивудските продуценти с нискобюджетната си лента “Хроники”. Той все още не е потвърдил дали ще използва 3D камери за филма, но пък от друга страна е ясно, че лентата ще се разпространява в триизмерен и IMAX формат.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия