Първите петима участници в Dancing Stars 2014 вече са известни

2014-02-24 16:42:00
Първите петима участници в Dancing Stars 2014 вече са известни
Снимка: Facebook

На 11 март /вторник/ стартира Олимпийският сезон на риалити предаването Dancing Stars. Водещи ще бъдат актрисата Алекс Сърчаджиева и нейният колега Калин Сърменов, които обещават този сезон да бъде изключително интересен. Засега са известни петима от участниците – това са Албена Михова, бате Енчо, Сани Жекова, Venzy и Михаела Филева.

 

Албена Михова и Енчо Данаилов – бате Енчо, са куклени актьори, завършили НАТФИЗ. Михова играе в няколко постановки и се подвизава на телевизионния екран, а бате Енчо е един от най-обичаните от децата телевизионни водещи. Актрисата определено е известна с щурия си характер и положителното настроение, което винаги има. Тя е голям почитател на Dancing Stars и има огромно желание да се научи да танцува добре и да се види в красиви рокли, с каквито си появяват участничките в предаването.

 

Бате Енчо приема участието си в Dancing Stars като предизвикателство, което иска да опита. Той сподели, че преди години, когато е бил млад и красив, е танцувал много добре. Надява се, че бързо ще влезе във форма. Като любител на забавните танци, бате Енчо иска да се пробва с фокстрот и куикстеп, като вече е започнал тренировки с партньорката си.

 

Олимпийската ни гордост Сани Жекова също ще бъде част от танцувалното предаване. Тя няма търпение да открие своята артистичност, която никога не е отключвала. Сани сподели, че никога не е танцувала и определено няма да й е никак лесно, но има желание да се научи и да покаже най-доброто от себе си.

 

Другите двама участници в Dancing Stars 2014 са Михаела Филева и колегата й Venzy. Певците, които превзеха класациите с дуетното си парче „Опасно близки“, решиха да се опитат нещо ново и различно. Михаела определя танцувалните си умения като „трагични“, но има желание да се научи и няма търпение да се пробва в румбата.

 

Venzy също има своите притеснения и страхове относно участието си в танцувалното предаване. Неговата партньорка сподели, че певецът се плаши от поддръжки. Досега той не е танцувал нищо и не се чувства добре на дансинга. Според него тренировките му не вървят много добре, защото все още се спъва, забравя стъпки и стойката му не е хич на ниво. Но има време да се научи, преди да стартира Dancing Stars. Как ще се справи със задачите, които ще има, предстои да разберем.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия