Класация на най-популярните изпълнители на 2013 година (+ видео)

2014-01-30 13:04:00
Класация на най-популярните изпълнители на 2013 година (+ видео)
Снимка: Reuters

През 2013 година се появиха много нови изпълнители на музикалната сцена, някои от тях успяха да се наложат, докато други бяха бързо забравени. Момчешката банда „One Direction“ има доста почитатели и затова не е учудващо, че е на почетното първо място в класацията за най-популярни записващи изпълнители на 2013 година.

 

 

През изминалата година групата издаде третия си студиен албум „Midnight Memories“, съобщи Reuters. С трите си албума момчетата оглавиха престижната класация на „Billboard“ за албуми. По този начин „One Direction“ станаха първата група в историята на чарта, която е дебютирала под номер едно с първите си три албума.

 

На второ място в класацията за най-популярни записващи изпълнители на 2013 година се нарежда рапърът Еминем. През изминалата година той издаде осмия си студиен албум, озаглавен „The Marshall Mathers LP 2“.

 

На трета позиция е Джъстин Тимбърлейк, който се завърна на музикалната сцена с албума „The 20/20 Experience“, издаден в две части.

 

Сред най-популярните записващи изпълнители на 2013 година са още Кейти Пери, Риана и френското електронно дуо „Daft Punk“.

 

Daft Punk - Get Lucky:

 


Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия