Део и Марина Кискинова с нова песен - "Трябва да си луд" (+ видео)

2014-01-20 12:54:00
Део и Марина Кискинова с нова песен -
Снимка: YouTube

Део и Марина Кискинова – новата надежда на българската поп сцена, са готови с новата си песен, озаглавена „Трябва да си луд”. Текстът е дело на Графа, който в последно време пише повечето български песни, които стават абсолютни хитове. Режисьор на видеото е Васил Стефанов.

 

 

В клипа Марина Кискинова и Део играят джаги. Красивата изпълнителка досега не е играла и е имала 10 минути на разположение да се научи. Део дал всичко от себе си да й предаде знанията си, преди да почнат снимките по видеото. Явно на Марина й се отдава тази игра, защото няколко пъти бие блондина, въпреки че й е за пръв път.

 

Марина Кискинова е позната на публиката от музикалните риалити предавания „Music Idol 3” и „Пей с мен”. И на двете състезание стига до полуфинал. След това отива да учи в Америка поп и джаз пеене в програмата на Berklee college of music в Бостън.

 

През 2012 година кандидатства в НАТФИЗ актьорски майсторство за драматичен театър и е приета с най-висок бал в класа на проф. Стефан Данаилов, където продължава да учи и досега.

 

Чуйте песента им тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия