Луси Хейл от Pretty Little Liars се завръща към музиката

2014-01-21 17:31:00
Луси Хейл от Pretty Little Liars се завръща към музиката
Снимка: Reuters

Сериалите в последното време са изключително популярни. Те успяват да грабнат интереса на зрителите и го държат за години, тъй като разполагат с множество сезони. Един от тези сериали е "Pretty Little Liars", известен на български като "Малки сладки лъжкини". Той е по-популярен сред нежната част от обществото, тъй като историята му проследява живота на четири приятелки, които крият доста тайни. Една от тези приятелки е изиграна от красивата Луси Хейл.

 

 

Тя дебютира в групата ''American Juniors'' през 2003, като участват в шоута като 'An American Idol Christmas', 'Entertainment Tonight' и Nickelodeon's "Slime Time Live". След като групата се разпада, Луси проявява интерес към актьорството. По-късно взема участие в епизоди на различни сериали, а през 2007-2008 Луси играе Миранда,странната метъл приятелка на Джъстин Русо от "Магъосниците от Уейвърли плейс".

 

След това през късната 2008 тя взима участие като Ефи в "The Sisterhood of the Traveling Pants 2''. През същата година Луси е избрана за ролята на Роуз в сериала на телевизията CW "Privileged''. След един сезон на шоуто обаче, то е спряно. Отново през 2009 и 2010 тя играе малки роли в различни телевизионни сериали. Звездният й миг идва с "Малки сладки лъжкини", където Луси взима участие като Ариа, една от четирите приятелки, криещи тайни.

 

Ето, че талантливата актриса, отново смята да се завърне към музикалната сцена, тъй като издаде сингъла You Sound Good to Me. Той попада в кънтри/поп категорията и звездата явно цели с него и звученето му да се нареди сред имената на Тейлър Суифт, Шаная Туейн, Фейт Хил и Кари Ъндърууд.

 

"Музиката беше първата ми любов. Винаги съм харесвала Шаная Туейн, Dixie Chicks, но песента на Бритни Спиърс ...Baby One More Time бе тази, която ме накара да мечтая за кариера като певица", заяви Луси Хейл, която до края на 2014 ще зарадва феновете си с цял албум.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия