Краят на Роки Балбоа не е дошъл! Ще видим отново Сталоун в ролята на боксьора

2014-01-13 16:59:00
Краят на Роки Балбоа не е дошъл! Ще видим отново Сталоун в ролята на боксьора
Снимка: outnow.ch

Помните ли Роки Балбоа? Клубният боксьор, който работи и като събирач на дългове за местен мафиот? Този персонаж бе изигран по блестящ начин от Силвестър Сталоун в шест поредни филма – от 1976 до 2006 година.

 

Казват, че всяко хубаво нещо си има край, но краят на Роки все още не е дошъл. Сталоун е потвърдил, че отново ще се превъплъти в ролята на боксьора в нов филм, включващ персонажи от култовата поредица, съобщи ContactMusic.

 

 

Седмата част от поредицата ще се казва “Крийд”. В нея Сталоун ще играе застаряващия боксьор Роки Балбоа, който решава да тренира внука на своя опонент и приятел Аполо Крийд.

 

Силвестър Сталоун е споделил плановете си за филма „Крийд“ по време на своето гостуване в шоуто на Джонатан Рос. Той обаче казал, че почитателите на Роки не бива да възприемат новия филм като „Роки 7“. Този път боксьорът няма да бъде главно действащо лице. Той вече е възрастен и единствената му цел е да предаде уменията си на по-млад от него мъж.

 

Както знаете Сталоун е както изпълнител на главната роля в поредицата „Роки“, така и сценарист на филмите. Сега ще работи в екип заедно с колегата си Райън Куглър.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия