Кои са най-чаканите филми за 2014 — част 3

2014-01-13 19:35:00
Кои са най-чаканите филми за 2014 — част 3
Снимка: outnow.ch

Ако все още сте любопитни какво ви очаква в новата, интересна, изпълнена с изненади и обрати филмова година, то ние сме готови с поредната порция от силно очаквани филмови заглавия за 2014 година. През нея, както през всяка друга има силно отличени фаворити, от които всеки се интересува, независимо от жанровите предпочитания и възрастовата категория. Ето и третата част на нашата класация:

 

 

The Lego Movie

 

Анимации, кой не обича онези сладки филми, уж предназначени за деца, а в същото време, съдържащи в себе си толкова много скрити послания, каращи ни да се замислим за нас самите и нашите ценности. Е не знаем дали "The Lego Movie" ще бъде такъв, но пък за сметка на това сме сигурни, че ще бъде доста интересен. Както се досещате от името му, историята ще бъде изградена около човечета от лего, а какво точно ще се случи с тях може да видите от трейлъра му:

 

 

Х-Men: Days of Future Past

 

Сагата около така любимите ни мутанти с многообразни суперсили далеч не е приключила. 2014 ще се срещнем отново с тях и ще бъдем част от приключенията им в новия "Х-Men: Days of Future Past”. Както винаги и този филм ще отдели голяма част на мотивацията на главните герои, както и тяхното развитие. Не за подценяване и факта, че ще видим и развитието на алтернативното бъдеще, което е един от най-интересните аспекти. Но стига толкова сме говорили, нека гледането започне. За съжаление за сега имаме само трейлър, но пък той е доста интересен, така, че не го пропускайте!

 

 

Transformers 4: Age of extinction

 

След третия филм от невероятната сага за роботите коли много от нас си мислеха, че приключението е свършила и някак с носталгия поглеждаха към предишните филми, оформяйки в главата си представата за едно завършено приключение. От Paramount Pictures обаче ни зарадваха и обявиха, че ще има нов, четвърти филм. В него група бизнесмени ще се опитват да открият тайната на роботите-трансформъри с надеждата, че по този начин ще ускорят развитието на земните компютърни технологии. Но стига толкова разкрития, ако сте любопитни, просто вижте трейлъра:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия