Мадона с ново гадже

2014-01-08 10:20:00
Мадона с ново гадже
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Мадона си има ново гадже, съобщи FemaleFirst. Певицата се радва отново на младо момче. Този път тя е залитнала по 26-годишния бекъп танцьор Тимор Стефънс и изобщо не се интересува от хорското мнение.

 

Мадона и новият й любим отишли заедно на новогодишно тържество, организирано от дизайнера Рудолф Валентино в Гщад, Швейцария. Двамата определено привлекли вниманието на околните. Доста от тях обаче се съгласили, че физическо привличане между тях има, въпреки възрастовата разлика.

 

 

Певицата и танцьорът не се притеснили от неодобрителните погледи, които им хвърляли околните. Напротив! Те се забавлявали, пиели, танцували и си разменяле нежности цяла вечер.

 

Двамата се запознали по работа. Това, което се харесва на Мадона е, че новото й гадже е намерило лесно език с децата й Роко, Мърси Джеймс и Дейвид Банда. А всяка майка харесва мъжете, които се разбират с децата й.

 

Предишното гадже на Мадона също бе младо момче. Тя имаше връзка с 25-годишния Брахим Зайбат, но двамата решиха да сложат край на взаимоотношенията си, когато певецът подписа договор за участие в предаването „Да танцуваш със звездите“.

 

Интересен е фактът, че Тимор прилича доста визуално на Брахим.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия