Майли Сайръс с поредното скандално видео

2014-01-01 13:21:00
Майли Сайръс с поредното скандално видео
Снимка: Reuters

Дисни принцесата е тотално заличена. Едва ли ще намерим някого, който все още да вижда американската изпълнителка Майли Сайръс като милата и сладка Хана Монтана. Колкото и да не одобряваме начина й на представяне, трябва да признаем, че той проработи, защото младата изпълнителка стана изключително популярна, а парчетата и са едни от най-слушаните. Явно това я е накарало да продължи в същия дух и да скандализира феновете си с новото си видео.

 

То е към новия и сингъл от албума Bangerz и носи името Adore You. В него както се досещате водещ е сексуалния мотив, който успя да събере респектиращ брой гледания на предишните и видеа към песните We Can't Stop и Wrecking Ball. Като този път той е изострен с пъти и сякаш е своеобразна градация към разкрепостения стил на звездата, с който вече свикнахме.

 

В ново видео Майли Сайръс е полугола и действието се развива главно в леглото и ваната. Клипът е солово изпълнение и действията на младата разкрепостена певица имат ясната цел да наподобяват на самозадоволяване. Движенията на устните и ръцете и са изключително показателни и няма как да не се стигне до заключението, че сексуалността тук е изключително показна.

 

Всичко това е поредният успешен ход от страна на певицата, защото видеото и успя да събере над 7 милиона гледания във видео порта YouTube и то само за 24 часа. Благодарение на провокациите и скандалната си визия Майли Сайръс успя да се превърне в една от звездите на 2013 година и да се нареди сред най-обсъжданите в музикалната гилдия.

 

Ето и новото скандално видео:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Swagger.
преди 10 години

Майли си е страхотна певица и ние трябва да и се възхищаваме , защото тя остана силна , въпреки всичко , което се говореше за нея !!

linabelle
преди 10 години

Ужас :D

DarthLord
преди 10 години

добре.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия