Хари Потър се завръща … в театъра

2013-12-25 16:15:00
Хари Потър се завръща … в театъра
Снимка: outnow.ch

Историята за Хари Потър е любима на милиони читатели и зрители. На малко са хората, които на практика израснаха с нея и я чувстват като неделима част от детството си. Тя успя да събере толкова много фенове, че се превърне във феномен, които едва ли скоро ще забравим.

 

 

Спомняме си премиерата на последния филм и сълзите по лицата на много от зрителите, които за последен път видяха очилатия магьосник, които порасна заедно с нас. Всички ние, макар да се бяхме примирили с края на невероятната поредица, тайничко желаехме тя да продължи.

 

Изглежда не само ние сме били тези с мечтите, защото множество компании успяха да спечелят значителни суми от историята за магическия свят и приключенията на Хари Потър. Всички те дават мило и драго историята да продължи, за да могат да извлекат още повече печалби.

 

Преди време ви информирахме, че от Warner Bros планират spin-off филми по книги, които не са обвързани пряко с очилатия магьосник, но ни запознават по-обстойно със света на магията, в който се развиха по-голяма част от приключенията на Хари Потър. Всички тези филми целят, да успеят да задържат атмосферата жива, за да генерират повече приходи, но пък от друга страна ще зарадват мнозина, които копнеят да се завърнат в света на Хогуортс.

 

Колкото и привлекателна да е тази новина, едва ли може да се сравни със следващата. Авторката Дж. К. Роулинг информира, че смята да върне Хари отново на зрителите, този път печеливши ще са почитателите на театралното изкуство, тъй като писателката е приела предложение от продуцентите Соня Фридман и Колин Калъндър за театрална постановка в лондонския West End.

 

Тя ще бъда предистория, тъй като ще разказва за малкия Хари, който е принуден да живее под стълбището на семейство Дърсли. Историята ще се съсредоточи върху други аспекти от личността на Хари, а именно годините му като сирак и аутсайдер.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

Това е доста голям успех за писателката. :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия