Вижте кой ще влезе в ролята на Ant-Man на Marvel

2013-12-24 11:00:00
Вижте кой ще влезе в ролята на Ant-Man на Marvel
Снимка: Reuters

Marvel e символ и гаранция за качество. Феновете на комиксите са наясно какво представлява Marvel, а за всички останали ще обясним, че това е компания, която издава комикси и продукти, свързани с изданията им. Спайдърмен, Железния Човек, Х-Мен, Върколака, Хълк, Фантастичната Четворка, Капитан Америка, Деърдевил, Наказателя, Призрачния Ездач, Доктор Стрейндж са само малка част от имената на героите, които притежание на компанията.

 

 

Именно за образа на един от тях е ясен актьорът, който ще се въплъти в кожата на Ханк Пим от Ant-Man. Това е Пол Ръд, известен с ролите си в "Приятели", "Позабременяла" и други. Той ще изиграе образа на един от гениите във вселената на Marvel, който в комиксите стои и зад създаването на Ultron — големия враг на Отмъстителите в продължението на The Avengers.

 

Ханк Пим, заедно с партньорката си Джанет Ван Дайн, известна като The Wasp са основателите на The Avengers. За главната женска роля обаче все още няма избрана актриса. Коя ще бъде тя, очакваме да разберем съвсем скоро.

 

Режисьор на филма ще бъде Едгар Райт и именно той имаше голямо влияние при избора на актьор за главната роля. Най-сериозни спряганите имена за нея бяха тези на Пол Ръд и Джоузеф Гордън Левит. По-рано научихме, че Левит ще участва в друг комиксова поредица — Sandman на Нийл Геймън.

 

Премиерата на филма се очаква да бъде на 31 юли 2015 година, като плановете на студиото са да хванат вълната от фенове на The Avengers: Age of Ultron, чиято премиера ще бъде само няколко седмици преди Ant-Man.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия