Актрисата Деми Мур продаде годежния си пръстен от Аштън Кътчър

2013-12-12 12:15:00
Актрисата Деми Мур продаде годежния си пръстен от Аштън Кътчър
Снимка: Reuters

Актрисата Деми Мур реши, че повече не й е нужен годежният пръстен, който Аштън Кътчър й подари. Затова решила да извлече максималното от него, като го продаде. Тя получила 250 000 долара за красивото бижу, съобщи ContactMusic.

 

Деми Мур трудно преживя раздялата си с Аштън Кътчър. Дълго време беше в дълбока депресия, от която трудно излезе. Но ето, че е дошъл моментът да се раздели с вещите, които й напомнят за миналото. Красивият годежен пръстен е един от тях.

 

 

През 2005 година Аштън Кътчър и Деми Мур минават под венчилото. Шест години по-късно слагат край на съвместното си съжителство, а официално се развеждат преди месец.

 

Аштън Кътчър заведе дело за развод в края на 2012 година, което се проточи известно време заради споровете им относно подялбата на имуществото и богатството на стойност 300 000 000 долара.

 

Към днешна дата 35-годишният актьор има връзка с 30-годишната Мила Кунис. Двамата са заедно от пролетта на 2012 година.

 

Аштън Кътчър не е първата сериозна връзка на Деми Мур. Преди него тя е била омъжена два пъти. През 1980 година минава под венчилото с Фреди Мур, а през 1987 година се омъжва за Брус Уилис, от когото има три дъщери – 25-годишната Румър, 22-годишната Скаут и 19-годишната Талула. Двамата се разделят през 1998 година.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия