"Бързи и яростни 7" се отлага

2013-12-07 11:16:00
Снимка: outnow.ch

След като само преди няколко дни целият свят беше в траур заради смъртта на звездата Пол Уокър, ето че лошите новини за феновете на изключително успешната поредица, пресъздаваща нелегалните гонки с коли — "Бързи и яростни" така и не спират, тъй като от Universal обявиха, че отлагат поредното, седмо по ред продължение на филма.

 

 

Трябва да признаем, че това е изключително доблестно решение, тъй като по този начин Universal ясно подчертават, че са наистина покрусени от загубата на актьора и последното нещо, което искат, е да си спечелят приходи от смъртта му.

 

В момента всички в Universal подкрепяме семейството на Пол, както и хората, които работят по „Бързи и яростни“. Смятаме, че е наша отговорност да прекратим снимките по „Бързи и яростни 7“ за период от време и да прегледаме възможностите за продължаване на франчайза. Ангажирани сме с информирането на феновете на „Бързи и яростни“ и ще предоставим още информация по случая при първа възможност.“ — заявиха от филмовото студио.

 

Седмата част на филма трябваше да излезе 11 юли 2014 г., но това няма да се случи, тъй като, освен че нямаше да е достойна постъпка, въпреки, че повече от половината снимки по филма са завършени, то лентата се нуждае от доста поправки в сценария и заснемането на нови сцени, които ще възникнат вследствие на промените.

 

Колкото и да отнеме на екипа, за да направи следващия филма, едва ли някой ще може да им се разсърди. Случилото се е непоправимо и всеки фен разбира както филмовото студио, така и екипа работещ по филма. А те наистина са съкрушени. Доказателство за това е видеото, което колегите на Уокър споделиха във фейсбук страницата на "Бързи и яростни". Ето го и него:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия