Сладникавият тийнейджър Джъстин Бийбър и неговият мениджър Скутър Браун участваха във фотосесия към последния брой на сп. Hollywood Reporter. Младежът е уловен в моменти, в които показва, че вече е голям и сериозен мъж, но и в такива, от които ясно си личи, че е вглъбен в себе си.

 

В последно време любимецът на тийнейджърите присъства в медиите основно заради щурия си начин на живот, а не заради своите музикални успехи. Бийбър обаче твърди, че няма намерение да спре да се забавлява, само защото хората следят личния му живот и го коментират.

 

 

Певецът не се интересува какво пишат медиите за него. Той е наясно що за човек е и какво прави с живота си и е доволен от мъжа, в който се превръща.

 

Въпреки че Бийбър показва, че е спокоен относно кариерата си, статистиката показва, че продажбата на билети за концертите му са паднали с 50%.

 

Както е известно тийнейджърът и Крис Браун са много близки приятели. Чернокожият певец го е открил на 12-годишна възраст, след като гледал негов видеоклип в YouTube. Според него е напълно нормално понякога Бийбър да се дразни, че хората се ровят в личния му живот. Докато нормалните младежи могат да отидат на дискотека и да си прекарат добре, без да бъдат съдени за това, Бийбър няма тази възможност.

 

Канадският певец споделя, че му е трудно да намери верни приятели, на които може да се довери напълно. Той има пълно доверение само на майка си, баща си и мениджъра си. Взима под внимание и мнението на Уил Смит, който е нещо като негов ментор в живота.

Автор: Ралица Солакова