Aerosmith идват в България!

2013-11-25 13:17:00
Aerosmith идват в България!
Снимка: Reuters

Последните месеци на годината винаги са били едни от най-добрите и запомнящи се. Няма как да е и различно, тъй като наближава Kоледа, всички са обхванати от празнично настроение и най-важното именно тогава са анонсите на предстоящите големи музикални събития. Днес е един от тези дни, защото за пореден път всички почитатели на качествената музика ще имат шанса да се доближат до музикалните легенди.

 

 

След като в България чухме Depeche Mode, Bon Jovi, Gun's and Roses и още много други имена на доказали се музиканти и групи, ред е на поредната такава. 17 май 2014 ще остане паметна дата в съзнанието на всички почитатели на култовите Aerosmith! Музикалното събитие на годината ще се проведе на стадион "Локомотив".

 

Aerosmith е групата с най-добри продажби в историята на американския рокендрол, тъй като е продала над 150 милиона копия от албумите си по света. Само в САЩ са продадени 66,5 млн. бройки. Освен това, те притежават рекорда за най-много златни и многоплатинени албуми за американска група. Имат 21 хита в Топ 40 на билбордския Хот 100, девет хита в Мейнстрийм Рок, четири награди Грами и десет награди за музикален клип на Ем Ти Ви. През 2001 г. са удостоени с място в Залата на славата на рокендрола. Включени са в класациите на Ролинг Стоун и Ви Ейч Уан за 100-те най-велики творци на всички времена.

 

Невероятно е, че България ще бъде част от европейското турне на групата, включващо изяви на стадион „Олимпийски“ в Москва, „02 Arena” в Берлин и на Download Festival във Великобритания. Великолепната петорка ще бъде в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър, Джо Пери, Брад Уитфорд, Том Хамилтън  и Джоуи Крамър.

 

Билетите за концерта на Aerosmith ще бъдат на цени от 70 до 150 лева. А първите 500 броя от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10 % отстъпка!

 

И за финал ви поздравяваме с любимата ни песен на групата - Dream on, с пожелание мечтата ви да ги ви видите на живо да се сбъдне.


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Zeppelin14
преди 10 години

Ох, и на мен тази ми любимата песен. С нетърпение очаквам концерта, но не знам как ще стане с тия изпити за 7 клас.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия