На 26 октомври ще се проведе петото издание на Форум КЛЮЧ

2013-10-26 12:00:00
На 26 октомври ще се проведе петото издание на Форум КЛЮЧ
Снимка: forum-klyuch.info

Днес ни очаква петото издание на вдъхновяващия форум "Ключ". Стартирал като експеримент през далечната 2011 година, форумът дава платформа за споделяна на вдъхновяващи идеи, които да провокират случването на хубави неща в България. Главни участници са млади хора, притежаващи нестихващ ентусиазъм и желание за промяна, за които парите не са фактор.

 

 

Тазгодишното издание ще бъде на тема "Добри каузи онлайн". Силата на споделянето, или накратко – Форум КЛЮЧ.NET". Форумът ще започна в 11 часа в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Ще присъстват както хора от бизнеса, така и тези от неправителствените организации, които заедно ще представят своите възгледи в три блока, като във всеки блок, ще се изявяват по трима лектори. Всеки блок има своя тема, като трите теми са:

 

Каузи в нета – как работят, как се популяризират, как успяват?

Силата на споделянето – не е достатъчна само една Facebook страница 

Инструменти за привличане и задържане на внимание в нета


Лектори на форум КЛЮЧ ще бъдат:


Магдалена Малеева - бивша тенесистка, съсобственик на бизнес за био храни и главен виновник за появата на сайта горичка.

 

Мая и Нора - изключително енергични млади дами, част от екипа, подготвящ кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица 2016.

 

Георги Държанлиев - цели да се специализира в областта на project/product management-а, завършил е право в СУ и финанси и маркетинг в НБУ.

 

Драго Симеонов - едва ли има нужда да представяме известния радио и телевизионен водещ, затова продължаваме с Константин Павлов, който е взел активно участие в изграждането на abv.bg, gbg.bg и други успешни интернет проекти.

 

Мария Василева- оглавява Маркетинг отдела в една от най-иновативните и успели в международно отношение български компании- Walltopia, а страстта й е неформалното образование.

 

Никола Рахнев - занимавал се е с продажби, управление, консултантски услуги, бизнес развитие, обществени поръчки, бил е безработен, склададжия, продавач, търговец, мениджър, както директор и управител, но на форума ще говори за за силата на идеите и възможностите на добрите каузи онлайн

 

Стела Райчева - журналист по образование и кучкар по призвание.

 

Светлин Наков - мениджър „Технологично обучение“ в Телерик е водещ лектор в най-голямата институция за алтернативно обучение на софтуерни инженери и специалисти по разработка на софтуер в България – Софтуерната академия на Телерик.

 

Светлозар Петров - управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger, и един от създателите на www.jobtiger.bg – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България.

 

Гергана Паси - тя ще бъде специален гост на събитието и е позната на всички нас като Посланик на новите технологии (2012-), Основател и президент на ПанЕвропа България (2002 - ), Министър по европейските въпроси на България (2007-2009) и Заместник-външен министър в две правителства (2004-2005 ; 2005-2007 г.).

 

Билетите за събитието са безплатни, но все пак трябва да заявите желанието си за тях в сайта на събитието.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия