Джъстин Бийбър пуска поредния си нов хит - "Hold Tight" (+ видео)

2013-10-21 12:00:00
Джъстин Бийбър пуска поредния си нов хит -
Снимка: Reuters

Преди време ви съобщихме за кампанията на Джъстин Бийбър - “Music Mondays”. Днес бе пуснат поредният му сингъл. Песента му се казва „Hold Tight“ и определено ще се хареса на феновете му.

 

В профила си в Instagram Бийбър пусна съобщение, с което информира почитателите си, че друго негово парче, озаглавено „Wait For a Minute“, ще бъде пуснато на 28 октомври /понеделник/. В песента участва и рапърът Тайга.

 

Две песни излизат в една и съща седмица. Бийбър вече пусна две нови парчета в рамките на кампанията „Music Mondays“. На 14 октомври излезе „All That Matters“, а седмица по-късно се появи „Heartbreaker“, посветена на бившата му приятелка Селена Гомес.

 

Някои фенове са наистина луди по своите идоли и са готови на всичко, за да приличат максимално много на тях. 33-годишен американец даде над 100 000 долара за пластични операции, за да може да изглежда като своя любимец Джъстин Бийбър.

 

Тоби Шелдън от Лос Анджелис похарчил всичките си пари за пластични операции. Той най-много настоявал да има усмивката на тийнейджъра, защото според него тя му давала този характерен младежки вид. За целта хирурзите повдигнали горната устна на Тоби, а долната я направили леко издута. Операцията се състояла през юли месец, но мъжът все още се възстановява от нея.

 

В началото Тоби използвал ботоксови инжекции, за да заприлича на Джъстин Бийбър. След това преминал на по-трайния аквамид, присадил си коса и накрая прибегнал към пластичната хирургия.

 

Семейството на Тоби не знаех за неговите промените, но приятелите му са наясно с тях и напълно го подкрепят.

 

Чуйте най-новата му песен тук:

 

Justin Bieber - Hold Tight:

 


 

 

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
tHe_COolEst_GIrl
преди 10 години

Уфф...Как може да ни измъчват така жестоко :(

BlackEyedPeas
преди 10 години

Пази боже...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия