U2 планират издаването на нов албум

2013-10-20 11:00:00
U2 планират издаването на нов албум
Снимка: Reuters

Ирландската група основана през далечната 1976, притежаваща няколко награди Грами и наградата за най-добра рок група, издаде последният си албум "No Line on the horizon" през 2009 година. Вече 4 години феновете им очакват нещо ново, а Боно и компания не мислят да ги разочароват, защото още в началото на 2014 се очаква новият им албум.

 

Това ще бъде тринадесетият им проект, който се очаква да съдържа 12 песни, събрани от различни периоди на група. За интересната хрумка на бандата издаде баскитаристът Адам Клейтън, който заяви:

 

 

“Мисля, че това е нещо като завръщане на U2 към старото, но със зрелостта, така да се каже, на U2 от последните 10 години. Това е комбинация на тези две неща и е наистина интересен хибрид"

 

Според U2 новият албум ще притежава обичайното звучене, но ще бъде по-зрял в сравнение с албума "No Line on the horizon". "Винаги се опитваме да постигнем нещо различно, когато сме в студио. Феновете обаче ще кажат дали това е така” - сподели киратистът Едж.

 

Музикантите бяха забелязани да записват парчетата от новият им тринадесети албум в студиото "Илектрик лейди" в Ню Йорк през юни с продуцента Денджър Мауз. "В момента работим в студиото. Опитваме се да направим тези 12 песни максимално добре и да ги завършим до края на ноември, след което да можем да се насладим на Коледа", каза още Клейтън.

 

И докато чакаме поредната порция невероятна музика, ви поздравяваме с любимото ни парче на групата, пожелавайки ви весел и невероятен ден!

 


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия