"Metallica" с нов албум през 2014 година

2013-10-12 12:30:00
Снимка: Reuters

Тази година бяхме изненадани от "Metallica", които ни представиха сценичен кино концерт, умело преплетен с екшън история и всичко това презентирано в 3D формат. След този им ход всички си мислехме, че новините за тази година ще приключат. Едва дочакали премиерата на филма и само няколко дни след нея, бандата отново разбуни духовете на почитателите си, след като фронменът на групата Джеймс Хетфийлд издаде, че през пролетта на 2014 година ще се появи новият албум на легендарните метъл титани.

 

 

Неведнъж музикантите на групата заявяваха, че са пълни с нови идеи и нямат търпение да ги направят реалност чрез нов албум, който да запишат. Последният им такъв беше през сравнително далечната 2008 година, когато издадоха „Death Magnetic”. През юни се появиха първите слухове за нов албум, когато Ларс Улрих каза, че няма да се бърза, но бандата е пълна с творческа енергия, като много от идеите им за нови парчета идват по време на репетиции за концертите им тази година.

 

Явно след 4 месеца времето е дошло, защото Джеймс Хетфийлд официално заяви: „Надявам се, че ще се случи скоро. Направо ме сърби. Имаме тонове материал, който да пресеем. Това отнема много време, защото има доста яки неща. Знам, че имаме нужда само от няколко песни, но сега има около 800 рифа, които да преслушаме. Това е малко откачено. Вече пресяхме много от нещата, извадихме каймака на върха, така че сега ни остава да го изведем на следващото ниво.”

 

А на нас, феновете на "Metallica", ни остава само да чакаме и да се надяваме, че групата няма да изневери на стила си и отново ще ни зарадва с епичните си творение, които ще останат в историята на музиката.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sneering
преди 10 години

най-после ..

Ivaaaaa
преди 10 години

чакаме го с нетърпение


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия