Има ли шанс "Spice Girls" да тръгнат отново на турне?

2013-10-10 11:31:00
Има ли шанс
Снимка: Reuters

Казват, че „старата любов ръжда не хваща“, но дали това се отнася и за любовта на феновете към някоя група? Какво ще стане, ако момичешката група „Spice Girls“ реши да се събере отново и да тръгне на турне?

 

 

Ема Бънтън, която през 90-те години на 20-и век стана известна заедно с Виктор Бекъм, Мел Би, Мел Си и Гери Халиуел, силно се надява момичетата да се съберат отново заедно. Тя таи надежди, защото смята, че „Spice Girls“ са се справили много добре на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година и хората определено са ги харесали и са им се радвали.

 

Певицата осъзнава, че в момента всички са заети и ще им е трудно да се съберат, но според нея, когато дойде подходящият момент, групата „Spice Girls“ ще тръгне на турне. Ема Бънтън не е сигурна кога ще стане това и дали въобще ще дойде този момент, но с ръка на сърцето споделя, че обича да работи заедно с другите момичета от групата.

 

Според изпълнителката членовете на „Spice Girls“ няма да останат завинаги далеч от света на музиката, въпреки че в момента Виктория Бекъм няма никакво намерение да се връща, защото се чувства добре като дизайнерка.

 

Spice Girls - Wannabe

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия