Семейство Симпсън с рекорден 26-ти сезон и убийство

2013-10-10 19:00:00
Семейство Симпсън с рекорден 26-ти сезон и убийство
Снимка: outnow.ch

Любимият на милиони зрители анимационен сериал "Семейство Симпсън" ще се завърне в ефира на Fox с рекордния си 26-и сезон. Това ще се случи през 2014-та година, когато ще се превърне и в най-дълго съществуващата анимационна поредица.

 

Въпреки множеството препятствия и трудности, които срещна по пътя си, "Семейство Симпсън" оцеля и от 29-и септември 2013 започна излъчването на 25-я сезон, които ще продължи близо година. С анонсирането му създателите увериха, че е подготвен и рекордният 26-и сезон и загатнаха за интересен факт от него.

 

 

Един от главните герои ще бъде убит, но кой точно можем само да гадаем, защото екипът на ситкома така и не издаде. Загатвайки тази любопитна подробност, успяха да привлекат вниманието на зрителите и "Семейство Симпсън" се превърна в един от най-очакваните телевизионни сериали за 2014.

 

И за да не умрат от нетърпение и любопитство, всички фенове ще бъдат зарадвани от новите епизоди, които се излъчват в момента. Освен феновете и хората от Fox са изключително ентусиазирани от новината, което стана ясно от изказването на изпълнителния директор на компанията Кевин Райли, който заяви:

 

"Повече от четвърт век The Simpsons завладяват сърцата и умовете на феновете по начин, с който се надскачат границите на възрастта, езиците и културата. Тази невероятна поредица е не само най-дългият телевизионен сериал в историята, а също и един от най-добрите ситкоми на нашето време и нямам търпение да видя следващия фантастичен сезон."

 

Не пропускайте епизодите от настоящият 25-и сезон, защото в него ще гостува звезди като: Ева Лонгория, Стан Лий, Гордън Рамзи, Даниел Радклиф и Зак Галифианакис.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 10 години

Най-добрата анимация!! <3

dimitar.,
преди 10 години

Страхотни са


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия