Новият сезон на "Дневниците на вампира" ни донесе бонус

2013-10-08 18:00:00
Новият сезон на
Снимка: outnow.ch

Първият епизод от новия пети сезон на "Дневниците на вампира" вече е факт. Той се появи на 3-ти октомври и продължи историята на Елена Гилбърт, която от депресиран тийнейджър, изгубил родителите си, се превърна в част от любовния триъгълник, който вълнува милиони по света. Няма как да не се похвалим, че ролята на въпросната Елена е изиграна от българката Нина Добрев и неведнъж в сериала се намеква за това, като дори в някои епизоди се чуваше българска реч.

 

 

Новият сезон обещава множество поврати и трогателни ситуации, но преди да стигнем до тях, нека припомним на кратко какво се случи до този момент. В четвърти сезон Елена се изправи пред най-големия си кошмар - превърна се във вампир. Докато тя се опитваше да контролира своите нови сили и огромна жажда за кръв, удивителната новина за съществуването на лек срещу вампиризъм стигна до Деймън и Стефан Салваторе, двамата братя вампири, които я обичат. Търсенето на лека отведе братята, заедно с Джеръми - братът на Елена, и нейните приятелки Бони и Карълайн, до ужасяващ сблъсък с древния и безсмъртен Сайлъс, който беше затворен с лека цели 2000 години. Сезонът завърши с неочакваната смърт на Бони, превръщането на Катрин в човек и с факта, че Стефан разбра за своя двойник - Сайлъс.

 

Какво ни очаква обаче в пети сезон? Едва ли искате да ви разкрием много, затова само ще издадем контурите и ще оставим да бъдете изненадани. Елена и Каралайн ще напуснат Мистик Фолс, за да изживеят своя колежански живот, който разбира се няма да бъде особено нормален и обикновен. Сайлъс ще напомни за своето съществуване, а Катрин отново ще бяга. Какво още ще се случи може да разберете от новите епизоди на един от най-гледаните сериали в последните години - "The Vampire Diaries".

 

Интересната новина, която изненада много от феновете на вампирската сега, беше, че с появата на новия сезон се появи още един нов сериал. Той има за мисия да разкаже по-подробно развитието на част от героите от "Дневниците на Вампира". Става дума за "The originals", който проследява живота на най-древното и първо семейство вампири. Част от историята им видяхме в "Дневниците на вампира", а останалата част може да получите именно от "Древните". Дали той ще се окаже толкова успешен, колкото първият, времето ще покаже.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Azoria
преди 10 години

Както и да го гледаш Сайлас не е двойник на Стефан :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия