YouTube раздава свои музикални награди

2013-10-02 17:00:00
YouTube раздава свои музикални награди
Снимка: Reuters

YouTube е един сред най-разпространените начини за слушане на музика и гледане на музикални клипове. Той играе огромна роля за навлизането на нови изпълнители, както и налагането на нови хитове. Явно хората от видео портала са осъзнали това и подобно на MTV, те също смятат, че е крайно време да връчат призове на всички заслужили.

 

 

Церемонията по раздаването на музикалните награди на YouTube ще се състои на 3-ти ноември в Ню Йорк. По време на нея ще бъдат отличени "изпълнители и песни, които потребителите на YouTube са превърнали в световни хитове през изминалата година".

 

Критерият, по който ще се изберат номинираните на 17-ти октомври, е броят гледания, които има определеното видео за периода от една година назад. Гласуването ще се проведе изцяло в социалните мрежи, а изпълнителите ще се впуснат в борба за най-голям брой споделяния и гледания.

 

След като приключи вотът ще дойде ред на лъскавата церемония, която се очаква да бъде доста мащабна и интересна. YouTube Music Awards ще бъдат излъчени на живо в сайта на видео портала. „Събираме заедно група от професионалисти в сферата на музиката и киното, за да създадем невиждано досега събитие на живо" - обещава организаторът и режисьор на събитието -  Спайк Джонз. В церемонията ще се включат танцови и музикални изпълнения от градове от целия свят, като например Сеул, Москва, Лондон и Рио де Жанейро. Водещ на интересното събитие ще бъде актьорът Джейсън Шварцман, а част от потвърдените звезди, които ще участват, са Лейди Гага, Еминем и Arcade Fire.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия