Новият Батман ще бъде стар и уморен от това, което върши

2013-09-16 12:28:00
Новият Батман ще бъде стар и уморен от това, което върши
Снимка: outnow.ch

Не са малко актьорите, които са се превъплъщавали в ролята на Батман. През далечната 1943 година той е бил изигран от Луис Уилсън. Шест години по-късно в ролята се е превъплътил Робърт Лоуъри. От 1966 до 1968 година Адам Уест е бил този, който бил познат като Батман. След това Майкъл Кийтън влиза в ролята на Батман във филма „Батман се завръща“. Ролята на Батман във филма „Батман завинаги“, появил се в кината през 1995 година, бе изиграна от Вал Килмър. Джордж Клуни също е бил в тази така желана роля в лентата „Батман и Робин“. През 2002 година и Брус Томас стана част от актьорите, изиграли Батман. Крисчън Бейл е актьорът, изиграл най-много пъти ролята на Батман. Той участва в „Батман в началото“, „Черният рицар“ и „Черният рицар: Възраждане“.

 

Време е за промяна. Този път Батман ще бъде изигран от Бен Афлек и ще изглежда различно. Ще бъде по-възрастен, отколкото бе в предишните филми за супергероя, пише в. „The Guardian”. Също така новият Батман ще бъде по-уморен и закален от работата, която върши години наред.

 

Засега лентата е озаглавена „Батман-Супермен“, но заглавието е работно и подлежи на промени. Идеята на сценариста Дейвид Гойър е да събере на едно място двата супергероя. Очаква се филмът да се появи в кината на 17 юли 2015 година. В него зрителите ще видят още Хенри Кавил в ролята си на Супермен, Ейми Адамс като Лоис Лейн, Дайн Лейн като Марта Кент и Лорънс Фишбърн като Пери Уайт.

 

The Dark Knight Rises:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия