Запознай се със съквартирантите, които ще живеят в Стъклената къща (+ снимки)

2013-09-03 14:32:00
Запознай се със съквартирантите, които ще живеят в Стъклената къща (+ снимки)
Снимка: Булфото

Риалити предаването Big Brother си има своите привърженици и противници, но каквото и да си говорим то се гледа от цяла България. Може да не сме ежедневно пред малките екрана, но често попадаме на епизоди от него или научаваме доста информация покрай своите приятели и познати, които го следят редовно. Кастингите ясно показват, че предаването представлява интерес за хората. Над 200 души от цял свят имаха желание да живеят в първата по рода си Стъклена къща на Big Brother, намираща се в столичния мол Paradise Center. Вчера ентусиастите прекрачиха прага на Къщата и всеки, които има желание да ги види на живо, може да го направи като посети търговския център.

 

Интересът към Стъклената къща успя да надмине и най-смелите очаквания на продуцентите. От предаването споделиха, че са получили видео от българи, които живеят в Италия, Испания, Австралия, САЩ, Германия и много други страни. Интересното е, че и доста чужденци са проявили интерес към риалити предаването.

 

Следващите две седмици шестимата избраници ще прекарат в Стъклената къща. Кой от тях ще има възможността да живее в истинската къща в компания на VIP съквартирантите ще бъде определено от зрителите и от жури от известни български личности.

 

На 9 септември /понеделник/ трима съквартиранти ще напуснат Стъклената къща. Останалите ще изживеят една наистина вълнуваща седмица. Финалистите ще бъдат посещавани от техни любими български звезди. Всеки ден при тях ще влиза по една известна личност от VIP журито.

 

До 13 септември /петък/ съквартирантите ще имат различни мисии и изпитания, които ще трябва да изпълняват. Но само един от тях ще има възможността да бъде част от VIP Brother.

 

Първата мисия е вече в историята на риалити предаването. Тя бе озаглавена „Счупените манекени“ и бе спечелена от Надя и Радо. Шестимата съквартиранти трябваше да седят в една поза половин час. Това обаче бе изключително трудно за останалите и те изгоряха, преди да изтекат 30-те минути. Наградата бе 5-минутен масаж, който обаче бе съкратен на 3 минути. Причината за наказанието е, че предната вечер някои от съквартирантите свалиха табелките с имената си, което е против правилата.

 

Ако не познаваш шестимата участници в предварителния кръг на VIP Brother, време е да се запознаеш с тях:

 

Това е 32-годишният Радослав Капанов. Въпреки фамилията си, той няма нищо общо с известния коафьор. Интересното при Радо е, че биологичният му баща е египтянин, но той е осиновен от българи. Най-голямата му мечта е да скочи с парашут.

 

Запознайте се с Евгени Джерманов. Той е на 22 години и работи като охрана. Мечтата му е един ден да има тяло като това на Вин Дизел или Скалата. Фен е на ролевите игри, които възпроизвеждат средновековни битки на открито.

 

Това е Лена Кавасян, която е на 18-годишна възраст. Красивата тийнейджърка се занимава професионално с борба, като неин наставник е Армен Назарян. Леня говори турски, арменски, арабски и английски. Мечтата й е да участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

 

Лилия Иванова определено привлича вниманието на околните с вида си. Тя е на 32 години и изкарва прехраната си като управител на нощен клуб. Иска да живее на място, където хората са по-толерантни към околните. Като цяло се харесва, но ако има нещо, което би променила, това е пола си. Причината е, че по този начин за хората няма да е толкова странен фактът, че си пада по жени.

 

Марио Владимиров е на 22 години и работи в арт галерия в Германия. Завършил е моден дизайн. Вярва в Господ и е сигурен, че той съществува и му помага в трудните моменти. Наскоро се е разделил с приятелката си и иска да влезе в къщата на VIP Brother, за да намери себе си.

 

23-годишната Надежда Господинова определено обича купоните. Младата дама не работи, но това не й пречи всяка вечер да е на дискотека с приятелки. Надя е луда фенка на Big Brother и мечтата й да участва в предаването е на път да се сбъдне.

 

Снимки: Булфото

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия