Ще се оженят ли тайно този уикенд Дженифър Анистън и Джъстин Теру?

2013-08-08 15:36:00
Ще се оженят ли тайно този уикенд Дженифър Анистън и Джъстин Теру?
Снимка: Reuters

Актрисата Дженифър Анистън и нейният любим Джъстин Теру ще узаконят връзката си тайно през уикенда. Те няма да бъдат сами на това лично събитие. Звездната двойка е поканила близки и приятели уж по случай рождения ден на актьора, но май гостите ще присъстват на нещо много по-лично и грандиозно – тяхната сватба, пише в. „Mirror“.

 

 

Анистън и Теру имат желание да запазят сватбата в тайна и затова са прибегнали до тази опашата лъжа. Засега намеренията на влюбените са да разменят брачните си обети пред най-близките и да направят пищно сватбено парти по-късно през годината.

 

На 10-и август е рожденият ден на Джъстин и двамата са поканили най-близките си хора. Повечето от тях обаче смятат, че освен раждането му, ще отбележат още един важен момент от живота им – тяхното узаконяване на връзката. За тази важна крачка в живота им знаят само техните майки Нанси и Филис.

 

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха заедно 7 години – 2.5 години живееха на семейни начела, а 4.5 като законно семейство. Двамата обаче сложиха край на брака си през 2005 години заради Анджелина Джоли и това съсипа актрисата. Години наред тя не успя да намери мъж, в когото да се влюби истински. Но, ето че през 2011 година тя се запозна с Джъстин Теру на снимачната площадка на комедията „Wanderlust“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackWings
преди 10 години

Тази горката Дженифър не я оставиха - кога ще се съвземе , няма ли да се ожени , кога ще ражда , к'во що.

papugai
преди 10 години

А дано, ама надали.Два месеца живях за бебето на Кейт, сега ще се посветя на тяхната бъдеща сватба, а след това ще яздя еднорози.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия