"В най-скоро време напускам киното", заяви Джони Деп

2013-07-31 12:59:00
Снимка: Reuters

50-годишният чаровник Джони Деп сериозно обмисля да сложи край на кариерата си. Това няма да стане веднага, но е въпрос на време. Според него има доста по-спокойни неща, с които може да се занимава.

 

Джони Деп се плаши от факта, че е казал повече чужди думи от собствените си мисли. Това определено не е нормално за един човек, твърди актьорът пред BBC.

 

 

Преди месец холивудската звезда направи подобно изявление. Тогава той съобщи, че в най-скоро време ще сложи на актьорската си кариера и ще започне да се радва на живота и да отделя повече време на любимите си хора.

 

Медиите все още не вярват на думите на Джони Деп, защото ясно си спомнят изявлението на Брад Пит преди 2 години. През 2011 година любимият на Анджелина Джоли сподели, че ще сложи край на актьорската си кариера и ще стане продуцент. Това все още не се е случило и до днес.

 

Според представителите на пресата има няколко версии за решението на Джони Деп. Едната от тях е провалът на „Самотният рейнджър“, където филмът загуби над 100 000 000 долара. Другата е, че актьорът има проблеми с едното око и почти не вижда. Третата версия е, че в последно време Джони Деп все по-често мисли за създаване на семейство и знае, че му е нужно достатъчно свободно време, за да го изгради. 27-годишната Амбър Хърд е успяла да завърти главата му и е въпрос на време двамата да минат под венчилото и да се сдобият с наследници.

 

Въпреки че Джони Деп твърди, че в най-скоро време ще се оттегли от киното, преди това има да се снима в няколко филма – поредната лента от поредицата „Карибски пирати“, продължението на „Алиса в Страната на чудесата“ и още няколко други филмови проекта.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия