Робърт Патинсън и неговите възможни бъдещи половинки

2013-07-01 15:01:00
Робърт Патинсън и неговите възможни бъдещи половинки
Снимка: Reuters

Робърт Патинсън определено има с какво да привлече женския интерес. Актьорът е доста чаровен и се справя изключително добре с ролите, в които се превъплъщава. В момента Патинсън е най-желаният млад мъж в Холивуд, след като за пореден път сложи край на връзката си с Кристен Стюарт.

 

В момента една от най-интересните теми сред журналистите и неговите фенове е коя ще бъде следващата му половинка. Предположенията са най-различни, но само времето ще покаже коя дама ще успее да завладее сърцето му.

 

Френският вестник „Фигаро” реши да направи списък с най-подходящите за актьора известни жени и да му помогне с избора. Вижте кои са те:

 

На почетното първо място се нарежда певицата Кейти Пери. Преди време Патинсън я покани на концерт на Бьорк, а след това се запозна с родителите й. Явно нещата помежду им са повече от колегиални взаимоотношения.

 

Бившата любима на актьора Нина Шуберт е на втора позиция в класацията. Има слухове, че в последно време Робърт Патинсън често се чува с нея и й иска съвети по най-различни теми.

 

Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята на Кеймбридж Кейт, също е намерила своето място в класацията. С всеки изминал ден популярността й нараства и тя постоянно е на кориците на известни списания. А всеки знае, че Патинсън си пада по известни жени.

 

Не е невъзможно актьорът да стане интимен и с модела Кара Делевин. Ако това стане факт, двойката ще стане по-популярна и обсъждана от Брад Пит и Анджелина Джоли.

 

Деми Мур също има шанс с Робърт Патинсън. Тя е известна с това, че си пада по млади мъже, а актьорът определено изглежда добре и излъчва сексапил.

 

Преди време Патинсън и Дженифър Лорънс били доста близки. Те редовно си чатели и си пращали забавни SMS-и.

 

В списъка попада още Руни Мара, въпреки че е с черна коса и си усмихва изключително рядко, а на Патинсън му е омръзнало от намръщени красавици, каквато е и самата Кристен Стюарт.

 

Вижте красивите жени на Патинсън в галерията ни:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия