Хората дават пари, за да ходят на кино, а някои актьори предпочитат да не гледат филмите, в които участват. В случая става въпрос за симпатичния Джони Деп. Наскоро той сподели, че от години не е гледал филм с негово участие, защото не иска да знае как е редактирано и монтирано изпълнението му. По този начин актьорът смята, че успява да запази здравия си разум, съобщи ContactMusic.

 

 

Освен да снима сцени, една от задачите на Джони Деп е да предлага варианти на режисьора и да се надява, че ще избере най-добрите измежду тях. Като не гледа филмите, в които участва, той няма как да разбере какво е било крайното решение на режисьора.

 

„Развратникът“ е последният филм, който Джони Деп е гледал със свое участие. Лентата е излязла по кината през 2004 година. Единствената причина, поради която е гледал филма, е защото режисьорът Лорънс Дънмор го помолил лично.

 

От няколко години Джони Деп постоянно мисли за оттегляне от киното, но засега няма вероятност да го направи в близко бъдеще. Въпреки че голяма част от жените /а и доста мъже/ го харесват, малцина знаят, че актьорът има проблеми с едното око и почти не вижда. Това е и причината да носи постоянно тъмни очила. Проблемът му е по рождение и няма как да бъде коригиран. С другото око пък е късоглед и реално цял живот всичко му е като в мъгла. Когато играе филм без очила вижда едва на няколко сантиметра от лицето си.

 

Преди време Джони Деп често имаше изцепки, когато бе в нетрезво състояние. Проблемите с алкохола обаче вече са зад гърба му. Наскоро актьорът с гордост съобщи, че не е близвал от 18 месеца.

Автор: Ралица Солакова