Funky Miracle и трибют на AC/DC в Back Stage Club

2013-06-14 14:22:00
Funky Miracle и трибют на AC/DC в Back Stage Club

Funky Miracle и трибют на AC/DC от Николо Коцев и приятели

 

Funky Miracle, 21 юни (петък), 22:00 часа

 

Funky Miracle са точно това, което трябва да си представиш, когато става дума за млади музикални надежди. Бандата, тръгнала от джаз бенда на Музикалното училище преди малко повече от година успя да смае публиката, като наред с това си спечели симпатиите и на утвърдените родни музиканти, а това не е никак лесна задача.

 

Сцената на Back Stage Club остава в ръцете на Георги Стойков (тромпет), Радо Казасов (ударни), Владислав Мичев (тромбон), Илия Колев (китара), Симо Желязков (вокал), Алекс Атанасов (бас китара), Пламен Денчев (клавишни), които имат за задача да забият здрав фънк. Изсвирени като по учебник кавъри на емблематични за жанра парчета плюс енергични импровизации и свежо задокеанско бразово звучене.

 

„Музиката за нас - това е ... не мислим, че може да се обясни... това е нещото, което обичаме, което ни свързва, което ни събира, мотивира и кара да творим”, споделят Funky Miracle. Момчетата гарантирано ще надминат очакванията ти, затова този лайв е правилен ход в петъчната вечер. \

 

AC/DC Tribute, Николо Коцев и приятели, 22 юни (събота), 22:00 часа

 

Вероятно си спомняш добре голямата експлозия, която AC/DC предизвикаха преди 3 години на стадион "Васил Левски". Николо Коцев и приятели ще се опитат да ти върнат усещането от онези няколко часа фантастичен рок и два биса със силен трибют на сцената на Back Stage Club.

 

Вечерта обещава добра селекция от парчета на AC/DC, изсвирени по най-добрия начин от популярния китарист Николо Коцев, Алекс Атанасов (соло вокал, китари), Николай Тодоров (ударни, вокали), Николай Цветков (бас, вокали) и Марин Иванов (клавир, вокали).

 

По време на този лайв можеш да разчиташ още на авторска музика, създадена под знака на Кикимора, банда, която чертае един особен вид на българския рок - пронизващ звук и текстове, които правят сякаш напречен разрез на начина на живот у нас и характерните му добри и лоши страни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия