Ема Уотсън отказа поредната главна роля

2013-03-18 14:59:00
Ема Уотсън отказа поредната главна роля
Снимка: Reuters

Ема Уотсън, която доби популярност след участието във филмите за Хари Потър, явно е доста капризна, защото отказва роля след роля. Преди няколко седмици актрисата отказа да се превъплъти в ролята на Пепеляшка в едноименния филм, а сега отказа да се снима и в екранизацията по еротичния бестселър „Петдесет нюанса сиво“ на Е. Л. Джеймс, съобщи ContactMusic.

 

 

Уотсън е смятана за фаворит за главната роля, но 22-годишната актриса няма никакъв интерес да участва. Тя се учудва на факта, че хората смятат, че би се съгласила да участва в подобен филм.

 

Ролята на Анастейжа Стийл – невинна студентка, която е въведена в света на садо-мазо секса от милиардера Крисчън Грей, е твърде различна от тази на начетената девойка с магьоснически способности Хармаяни Грейнджър, с която стана известна Уотсън. Може би това е причината актрисата да откаже ролята.

 

Името на Кийра Найтли също бе спрягано за главната роля във филма „Петдесет нюанса сиво“, но актрисата също прецени, че този филм не й подхожда.

 

Коя ли ще се съгласи да се превъплъти в ролята на Крисчън Грей?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BreakingDawn
преди 11 години

Matt Bomer трябва да е в ролята на Крисчън Грей ^_^ :Д А иначе тези етикети като 'доста капризна' са толкова глупави.. все едно вчера пихте кафе заедно, та знаеш капризна ли е, не е ли.

PinkPan7her
преди 11 години

И кое й е капризното? Много си е умно момичето. Просто избягва роли, с които да я отъждествяват постоянно. Не иска първо да е магьосничката, после да е мазохистката. Иска нещо значимо.А Кийра Найтли е страхотна актриса, но никак не я виждам в тая роля.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия