Фенове събират средства, за да има киноверсия на сериала "Вероника Марс"

2013-03-15 09:49:00
Фенове събират средства, за да има киноверсия на сериала
Снимка: YouTube

Когато хората се обединят в една кауза, те са в състояние да извършат чудеса. Това са го доказали десетките хиляди кампании, имащи за цел да помогнат на някой нуждаещ се.

 

Интересен е фактът, че дори сериалите и техните създатели понякога имат нужда от финансова подкрепа от страна на своите ... почитатели. Феновете на „Вероника Марс“ успяха да съберат близо 2.5 милиона долара в рамките на едва 24 часа. Набирането на средства ще продължи до 12 април /петък/.

 

Снимка: YouTube

 

Създателите на филма са имали намерение да съберат 2 милиона за около месец, но ето че с помощта на верните им почитателите това се случило за един ден. Парите са изпратени от над 40 000 души, като повечето от тях са изпратили около 35 долара. Най-големият дарител е превел сумата от 10 000 долара.

 

Въпреки минималната събрана сума, създателите на сериала призовават феновете да не спират с даренията, понеже набраните средства все още не са достатъчни, за да се направи качествен филм.

 

Роб Томас – създателят на сериала, съобщил, че от 2007 година има планове да заснеме продължение на сериала „Вероника Марс“ под формата на пълнометражен игрален филм. За съжаление, така и не успял да намери спонсори, желаещи да подкрепят проекта му.

 

Но ето, че когато човек силно желае нещо, то се случва, рано или късно.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Blab
преди 11 години

cool!форматът е култов!<3шоуто е сладко. бях фен;


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия