Джъстин Бийбър отново е №1

2013-02-07 14:31:00
Джъстин Бийбър отново е №1
Снимка: Reuters

Колкото и да не го харесват голяма част от хората, Джъстин Бийбър продължава да е номер едно! Тийнейджърът стана най-младият изпълнител с пет албума номер едно в САЩ, след като „Believe Acoustic“ оглави класацията на „Билборд 200“, предаде Reuters.

 

През първата седмица след издаването на албума са продадени над 211 000 копия, което автоматично отрежда петото челно място за албум на младия изпълнител в класацията на „Билборд 200“. Тапията „Believe Acoustic“ е начело и по дигитални продажби в iTunes в цели 63 държави.

 

 

До този момент Джъстин Бийбър имаше 4 оглавявали чарта албума на изпълнител, преди да е навършил 19-годишна възраст и си поделяше почетното първо място с Майли Сайърс. Сега обаче е сам на върха! Тийнейджърът се нарежда и сред деветимата изпълнители в историята на „Билборд“, които имат в актива си албум начело на чарта в четири последователни години.

 

На второ място в чарта за албуми на „Билборд“ е 14-ят студиен проект на тенора Андреа Бочели. До този момент от диска му „Passione“ са продадени над 93 000 копия.

 

На трета позиция се нареждат сестрите „Tegan and Sara“ от Канада, от чиито албум „Heartthrob“ са продадени над 49 000 копия.

 

Justin Bieber - Boyfriend:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lulu_love
преди 11 години

jb e mnogo sladuk!!!!!!!!!

lulu_love
преди 11 години

vsi4kite my pesni sa syper .До Alchemist:

Alchemist
преди 11 години

Единствената му хубава песен е тая с Big Sean, забравих как се казваше...

EinGutesKind
преди 11 години

Естествено, че е номер 1! Той е самото съвършенство <3

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия