Вижте грешките във филмите за 2012 година

2013-01-03 16:33:00
Вижте грешките във филмите за 2012 година
Снимка: outnow.ch

През 2012 година излязоха доста касови филми. Но, когато е намесена човешка ръка, нещата почти никога не могат да бъдат безгрешни. Доказателствата за това са публикувани в сайта Moviemistakes.

 

В третата част на филма „Мъже в черно“ има цели 63 грешки.

 

На второ място в класацията се нарежда „007: Координати Скайфол“. В лентата са намерени 35 несъответствия. Едно от тях е появата на сухия Джеймс Бонд, непосредствено след като е излязъл от ледената вода. Другата грешка е свързана с „умния“ пистолет на агент 007, който разпознава само неговата ръка. Как тогава го разпознава, когато използва ръкавици?

 

Снимка: outnow.ch

 

На трета позиция е „Черният рицар“ с цели 24 грешки, сред които е изчезването и появата на играчите на стадиона, когато има намерение да взриви злодея Бейн. На същото място се нарежда и „Невероятният Спайдърмен.


Снимка: outnow.ch


„Отмъстителите“ са на пето място в класацията със 17 грешки. След това е "Looper: Убиец във времето" с 14 грешки, "Прометей" и "Арго" са с по 13 грешки, а "Подземен свят: Пробуждане" и "Игрите на глада" са с по 10 несъответствия.

 

Снимка: outnow.ch

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Markuss
преди 11 години

статии в този сайт не се пишат, копират се ;) преди дори проявяваха чутовна наглост, да си пишат имената на статиите, което дори е незаконно, ама айде ;р

FunkyPie
преди 11 години

абе 2ама човека ли ви пишат статийте и не се сверяват или имат един,ама със скелорза?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия