Psy има намерение да "пенсионира" хита си "Gangnam style"

2013-01-03 14:56:00
Psy има намерение да
Снимка: Reuters

Почти няма човек на планетата, който да не е чувал песента „Gangnam Style“. През 2013 година, за съжаление на някои и за радост на други, южнокорейският рапър Psy няма повече да я изпълнява на живо, съобщи ContactMusic.

 

 

В края на 2012 година песента счупи рекорда в YouTube, като премина 1 000 000 000 гледания и стигна до чартовете по целия свят. Въпреки че все още има много хора, които се радват на песента и продължават да танцуват прословутия танц, на Psy вече му е омръзнало да го прави и сериозно са замисля над идеята да „пенсионира“ парчето си.

 

Така новогодишното му изпълнение на „Таймс скуеър“ в Ню Йорк може да се окаже последното на живо. Южнокореецът беше изключително доволен, че е имал възможността да пее там на връх Нова година, когато се пада и рождения му ден. Psy забавлява всички, които се бяха събрали на площада и отпразнува своята 35-а годишнина.

 

Ако все още се кефите на песента, може да я чуете тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ccdesigns
преди 11 години

То той си го казва тва, че след тва парче няма и да чуем за него повече и то и нормално :D Нищо чудно до края на 2013, да не кажа до лятото Gangnam style да не се слуша вече.

~sweeettt~
преди 11 години

поне не е кат "великата" песен "дим да ме няма" навсякъде да се пее и слуша


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия